Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuwtjes? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!
captcha 

De kinderboerderij verkeert in zwaar weer. Op dinsdag 6 februari zijn we gestart met de actie #RedDeKinderboerderij. Als er geen extra structurele steun komt, moet de kinderboerderij binnen 1 jaar de deuren sluiten. Het bestuur, medewerkers en vrijwilligers roepen met de actie #RedDeKinderboerderij de politiek én inwoners in en rond Gouda op om nu de boerderij te steunen!

Via onze website, nieuwsbrief, Facebookpagina en Twitter hebben we oproepen geplaatst en de media benaderd. We vragen iedereen om via hun reactie te laten horen, waarom de kinderboerderij niet mag verdwijnen en ondersteuning moet krijgen. En met succes, want wat overweldigend veel positieve reacties hebben we ontvangen en komen ook nog steeds binnen. Ook hebben veel mensen zich aangemeld als vriend van de kinderboerderij.

De boodschap is duidelijk: De bezoekers willen niet dat de kinderboerderij sluit. Ze schrijven over de fijne bezoeken die ze er nu en vroeger hebben met hun kinderen, de contacten met de dieren, spelen en bewegen in het groen, de educatieve waarde. Een aantal reageerders geven ook aan er graag te komen zonder kinderen of komen met groepen ouderen, een doelgroep waarop wij ons steeds meer richten. 

Ons hele verhaal is hier te lezen: RedDeKinderboerderij

Wat kunt u doen?

Vrije gift
U kunt ook zonder verplichtingen de kinderboerderij financieel wil steunen. Dit kan door het overmaken van een bijdrage op NL27 INGB 0004 3094 38 t.n.v. Stichting kinderboerderij De Goudse Hofsteden te Gouda ovv RedDeKinderboerderi

Word vrijwilliger
Aan de slag in een gezellig team van jong tot oud? Met tijden die u zelf kunt aangeven? Wij zijn ook nog opzoek naar vrijwilligers, met name ter ondersteuning van de dierverzorging in het weekend (dit mag ook samen met eigen kind(eren). In het weekend werk je altijd samen met een vaste dierverzorger. Per dagdeel is ook mogelijk.

Verder zoeken we nog mensen in de horeca. Kom langs voor een gesprek en maak ee afspraak met Sandra Harkes (Contactformulier)

Bedankt!

We bedanken hierbij alvast iedereen die op welke manier dan ook gereageerd heeft of dit gaat doen. Deze steun is op dit moment erg belangrijk voor ons. 

Ons adres

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ 
Bloemendaalseweg 34a 
2804 AB Gouda 
0182-514219 

Reguliere openingstijden

1 april – 30 september:
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 17 uur
Maandag geopend vanaf 13 uur

1 oktober – 31 maart: 
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 16.30 uur

Bekijk hier de uitzonderingen

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
captcha